RO | EN

POVESTEA NOASTRĂ

Istoria noastră de peste 20 de ani este la fel de bogată și vibrantă ca produsele noastre.

Compania noastră s-a concentrat pe distribuția și vânzarea produselor conservate, de înaltă calitate, în ultimii 20 de ani, dezvoltând o poziție râvnită pe piața din România. Cu varietatea noastră de produse valoroase, de la ceaiul parfumat sau peștele apetisant la fructele și legumele proaspete, ne asigurăm că fiecare nevoie a clienților noștri este îndeplinită în cea mai mare masură.

Dorim sa îndeplinim cerințele clienților noștri zilnic, în ceea ce privește calitatea, serviciile și nivelul prețurilor produselor noastre. Obiectivul companiei noastre este de a asigura transparența brandurilor noastre de la locul de fabricație până la masa dumneavoastră, pentru a garanta siguranța produselor alimentare și, prin urmare, pentru a asigura cea mai buna calitate pentru clienții noștri.

Pentru noi, orice este mai puțin, este inacceptabil.

MISIUNEA NOASTRĂ

CUM FACEM LUCRURILE

Ne străduim pentru cele mai bune produse de înaltă calitate.

În fiecare an, în timpul recoltării, ne asigurăm că ingredientele noastre sunt manipulate cu grijă, în conformitate cu tradițiile sanătoase. Doar prin acest proces riguros și complex putem obține rezultatul pe care îl dorim pentru clienții noștri, stabilind natura în fiecare borcan.