RO | EN

Termeni & Condiții

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.naturavit.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii și condițiile de mai jos.

Termenii și condițiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. Website-ul www.naturavit.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Website-ul www.naturavit.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Accesul pe acest website și folosirea acestui website se fac gratuit. Scopul website-ului este de prezentare/informare/căutarea informațiile necesare. Website-ul www.naturavit.ro este un site de prezentare al Companiei AR LINIA TEA SRL. Permisiunea de utilizare a acestui website este garantată respectand următorii termeni de utilizare:

  • Site-ul se va utilizează doar în interes personal și non-comercial.
  • Nu este acceptat copiatul și/sau distribuirea de informații (text, poze, video și/sau orice alt material) fără acordul scris al administratorului website-ului.
  • Nu este acceptata modificarea sau degradarea niciunei părți din acest website, exceptând părțile unde aveți acces prestabilit în mod legal..
  • Nu este acceptată publicarea pe acest website a informațiilor care pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).
  • Termenii și condițiile impuse trebuie respectate.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord sa nu folositi nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterarii website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfasurata pe acest website.

Drepturile proprietății intelectuale.

Conținutul acestui website nu poate fi copiat, reprodus, folosit, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica AR LINIA TEA SRL . Sunteți de acord să nu folosiți, copiati, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. AR LINIA TEA SRL își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

Materialele publicate pe www.naturavit.ro sunt informative. Societatea AR LINIA TEA SRL nu își asumă răspunderea pentru daunele rezultate din greseli sau lipsă de acuratețe în materialele publicate pe acest website.

Acceptarea termenilor si conditiilor Website-ul se adresează tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunostiinta si sunteți de acord cu termenii si condițiile prezentate în aceasta pagina.

Societatea AR LINIA TEA SRL și realizatorii acestui website nu sunt raspunzatori pentru modul în care sunt folosite informațiile și rețetele culinare prezentate pe www.naturavit.ro. UTILIZATORII site-ului www.naturavit.ro sunt SINGURII RASPUNZATORI pentru modul în care folosesc informațiile din acest site. Realizatorii acestui site nu pot fi făcut sub nici o forma raspunzatori pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizarii și aplicării informațiilor din acest site.